Over mij

Over mij en mijn samenwerking met mensen. Mensen zoals jij, je gezondheid, kansen en mogelijkheden, angsten en onmogelijkheden. De mens als geheel zien – in het geheel van je leven, daar sta ik voor.

Tijdens je behandeling leer je hoe je lichaam werkt en welke voeding daarbij past, zodat je tot overwogen keuzes kunt komen wat je in je mond stopt. Met als gevolg een toenemende gezondheid van je fysieke, emotionele en geestelijke welzijn.

En nog meer: net als jij ben ik één keer vaker opgestaan dan ik gevallen ben. Mijn levenservaring, mijn opleidingen en vooral mijn hoogsensitiviteit geven mij dat ik voel en begrijp waar het precies niet over gaat als je het hebt over mijn expertise met levensgebeurtenissen als verslavingen, depressie, bore- en burnout, angststoornissen en PTSS.

In mijn praktijk ben je bezig met je gevoel, maar niet met het drama. Met de zoektocht naar de oplossing, niet waar het steeds blijft hangen. Met loslaten in plaats van vasthouden en het opnieuw beleven van je ervaringen. 

Wat is voor mij als therapeut optimale gezondheid?

Een mens die krachtig in het leven staat met energie, vitaliteit en geestkracht, gefocust kan concentreren wanneer dat nodig is, met optimisme. Met een gezonde huid, levenslust en een actief libido.

Die in staat is kansen te zien en te grijpen. Zich gelukkig voelt in werk en vrije tijd. Vriendschappen kent met andere mensen. Beweegt binnen zijn of haar mogelijkheden. En zich daar vrij in voelt. Omdat pijn, jeuk, lichamelijk en geestelijk ongemak daarin slechts als signalen functioneren. En niet het leven hebben overgenomen.

Daar sta ik voor in mijn behandeling en dat drijft mij.

IMG-20200212-WA0002.jpg