Kleur bekennenDus. We zijn er uit. Zelfs de RIVM bekent kleur. Niet-medische mondkapjes dragen weinig tot niet bij aan het voorkomen van besmetting van jeweetwel. Kijk maar op hun website. Saillant detail: ook stofzuigerzakken en filters worden er afgeraden om in je mondkapje te doen. Dat dan weer wel.


Wetenschappelijk onderzoek onderbouwt dat er 72% meer kans is op bacteriële en virale infecties en schimmels in je systeem.


Voor wie het nog niet weet: we bestaan bij de gratie van virussen en bacterieën. Besmetting kan tot infectie leiden, maar dat hoeft zeker niet!


Aan iedereen is een keuze. Laat je angst regeren in je leven door mensen, die het niet kunnen of willen begrijpen om de hen moverende redenen? Of sluit je nog meer aan bij de liefde, vrede en de Gezondheid, die je Bent. Met de daarbij behorende virussen en bacterieën?


Ik kies voor het laatste. Ik neem meer tijd voor mijzelf, ga lekker met de dogs de natuur in en beweeg vrij waar dat kan. Werken doe ik online. Boodschappen doen ook. Tot hier en niet verder met die mondkapjesplicht, die overigens ook door het Hoofd RIVM onnodig wordt gevonden. Ja, je leest het goed.


Ik laat me informeren als ik iets moet weten. Tv heb ik niet. Ik lees en schrijf liever. De krant blijft dicht. Ik heb helemaal niets met negatieve prognoses, die meer niet dan wel uitkomen.


Leef de bedoeling van je leven. Laat niets of niemand je daarin tegenhouden. En al helemaal niet door een groep mensen, die eerder het vertrouwen in elkaar opzegden en ontslagen zijn. Laten we eens gezond nadenken of we deze mensen nog wel serieus willen nemen. Of dat in het belang van ons welzijn en gezondheid is. Of niet.


Get real! Be yourself!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven